Beoordelingen van Yomiko Zeist

Recente recensies

5.0
Ellen
18 februari 2024
Arthur
3 februari 2024
Andries
31 januari 2024

De pokebowl bevat weinig groente. Smaak was goed.

EL
26 januari 2024

Erg lekker, goed verzorgt en op afgesproken tijd bezorgt! Echt een aanrader!

Monique
20 januari 2024

Wat een verrassend lekkere poke bowl. Eerste keer hier besteld, zeker niet de laatste.

Lior frank
11 januari 2024

Perfect.

HME
8 januari 2024
van Deursen
20 december 2023

Niet vaak (misschien wel nooit) zo'n verse en smaakvolle sushi geproefd. We hebben er intens van genoten.

Ingrid
14 december 2023

Altijd goed

Ell
25 november 2023
Suzanne
16 november 2023

Slechte poke bowl ooit alleen zalm en wat komkommer en beetje avocado met rijst.

H
12 november 2023

De lekkerste bowl van Zeist

Hanneke
26 oktober 2023

Lekker, vers en met zorg gemaakt

A.
25 oktober 2023

Super lekker as always 💕

Karin Uiling-Hendriksen
9 oktober 2023

Jammer, dat het niet meer echt warm was de bijgerechten. 5 minuten fietsen van jullie naar waar wij wonen. Misschien kunnen jullie daar wat aandoen, voor de warme gerechten. Verder goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Masud
26 september 2023
Gugten
16 september 2023

De pokebowl mag wat mij betreft wat uitgebreider met bijv edemame en zeewiersalade. Prijsverhoging dan geen probleem

san
14 september 2023

Alles was weer heerlijk, zoals altijd, "The best sushi van Zeist". De bezorging duurde wel lang, misschien was het erg druk...

Ellen
10 september 2023

Alleen jammer dat er geen chopsticks bij zaten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R sanders
18 augustus 2023
Nicole
15 augustus 2023

Beste sushi in de omgeving! Snelle bezorging. Mijn favoriet!

Thijs Van Dooren
6 augustus 2023

Lekkere sushi, goed gevuld en lekkere smaak!

Aj
5 augustus 2023

De bestelling kwam veel later dan telefonisch doorgegeven. Om 18:41 uur ontving ik een e-mailbericht dat mijn bestelling onderweg was, pas een half uur later werd het bezorgd. De warme hapjes (Tatsuta en ebi fry) waren toen koud. Toen ik Yomiko hierop aansprak ontving ikgeen excuses.

Marilette
15 juli 2023

Gewoon heerlijk, hele zuivere smaken en mooi in balans!

Arthur
11 juli 2023
Paul
28 juni 2023

Ik heb regelmatig bij Yomiko besteld, jullie zijn (waren) de beste in zeist. Echter; de laatste twee keer was het onder de maat. Slap gerolde sushi, minder lekkere ingrediënten, droge tonijn. Is er iets aan de hand bij jullie? Ik zou heel graag blijven bestellen, maar het valt de laatste tijd dus wel een beetje tegen.

P
27 juni 2023

Pokebowl zalm: Veel rijst en mayonaise, met komkommer en avocado (weinig add-ons dus, en weinig variatie) en plakken zalm ipv blokjes zalm. Zeer basic.

Norbert Minten
22 juni 2023

Heerlijk eten

Anoniem
17 juni 2023

Lekkere sushi en snel gebracht.

Eva
16 juni 2023
Renske
15 juni 2023
Natalia
12 juni 2023

Eten was best wel snel bezorgd, binnen 40 minuten na bestellen. Sushi was vers en erg lekker.aar helaas kan ik het niet een goede beoordeling geven, want ik het eten zat een stukje lang haar en dat was geen leuke verrassing.

Eva
27 mei 2023

Echt heel erg lekker!!!

Erika
24 mei 2023

Lekker vers, alles heerlijke van smaak en het ziet er goed uit

Gerrit
22 mei 2023

Uitstekend en op tijd bezorgd

Claudia van Maurik
13 mei 2023
mona
4 mei 2023

geweldige sushi en poke bowls!

Sjoerd
29 april 2023

Precies op tijd en heerlijk eten, gaan we zeker nog een keer doen!

George Smit
10 april 2023

In één woord fantastisch.

Edwin Lodder
8 april 2023
Elena
3 april 2023

all fresh and tasty, thanks!

Christa
26 maart 2023

De chicken sushi bowl was echt heerlijk!! Die gaan we zeker vaker bestellen!! Een klein puntje voor de volgende keer: we hadden vier sushi bowls besteld waarvan 1 zonder komkommer. Het was handig geweest als die ene bowl zonder komkommer "gemarkeerd" was met iets, zodat we wisten wélke bowl zonder komkommer was.

Ruud
26 maart 2023

Beste sushi van de omgeving, met echt verse vis en ook grote stukken zalm en tonijn. Aanrader

Elisabeth
17 maart 2023

Zo als altijd erg goed!!

John
3 maart 2023
Oscar
1 maart 2023

Verse en erg lekkere sushi!

Ell
26 februari 2023

Was heerlijk, alleen de sojabonen smaakten niet zo lekker en waren te hard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander Bennink
19 februari 2023

Altijd met veel plezier eten besteld bij Yomiko. Deze keer, op een zaterdag, was het eten niet lekker van smaak. Flauw, smaakloos en de sushi viel uit elkaar voordat je het tussen je stokjes kreeg. We hebben het niet opgegeten. Ook de bezorging was 45 minuten later, maar dat kan gebeuren door drukte. Er werden keurig excuses gemaakt. Jammer van deze teleurstellende ervaring. Het was altijd erg goed.

Erika
14 februari 2023

Heerlijke smaken, supervers, de sushi ziet er prachtig uit, geweldig!

Anhur
4 februari 2023

Heerlijke sushi. Nog nagebeld om extra te bestellen en dat was nog mogelijk. Tot de volgende keer!

Gwen Klaassen
4 februari 2023

Al sinds Yomiko hier in Zeist zit bestellen wij er sushi! De kwaliteit is perfect, de rijst is goed geseasond en de vis boterzacht! Echt altijd een traktatie om sushi bij hun te mogen bestellen. Bij anderen sushi tenten heb ik altijd droge rijst of vis vsn slechte kwaliteit en met graten.. maar bij Yomiko is het altijd perfect hoe druk ze het ook hebben!

Eeika
9 januari 2023

De sushi op de partyschotel zag er prachtig verzorgd uit en was zeer vers en bijzonder smakelijk! Onze vrienden waren aangenaam verrast. Voor herhaling vatbaar. In het bezorgingsproces waren veel misverstanden waardoor de bestelling uiteindelijk ruim een uur later kwam dan gepland. Wel werd er netjes over gecommuniceerd en excuses gemaakt.

Anneke Evers
8 januari 2023
Etienne
29 december 2022

Verbeterpunt. Even de bestelling controleren voordat t verstuurd wordt. Er ontbrak namelijk een onderdeel. Bezorger heeft wel aangeboden om heen en weer te rijden voor het ontbrekende deel.

Chantal
3 december 2022

Goede kwaliteit van de sushi Wasabi kan beter

El
2 december 2022

Was weer smullon!

Fred
18 november 2022

Heerlijke sushi. Perfecte tonijn, goed formaat en voldoende grote porties

RV
14 november 2022

Alles was heerlijk! voor herhaling vatbaar

Sander Bennink
13 november 2022

De best verzorgde en lekkerste sushi van Zeist. Ook alle sidedishes zijn het bestellen waard!

Reinier
9 november 2022

Beste sushi in Zeist, zonder twijfel!

K
8 november 2022

Afhaalmaaltijd sushi. Heerlijk eten, mooie presentatie, vers. Vriendelijke medewerker.

Meike
9 oktober 2022

Heerlijke pokebowl! Zelfs voor mijn dochter een pokebowl op maat gemaakt. Vriendelijke mensen en goede service. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
7 oktober 2022

Mooie grote sushi, goed van smaak en vers. Heerlijk

Elena
3 oktober 2022
Jet
1 oktober 2022

Een half uur nadat werd aangegeven dat het eten bezorgd zou worden, kregen we het. De zak kapot, bakken ingedeukt en kapot en het eten koud. Normaal super kwaliteit, nu belachelijk slecht. Bovendien bezorgd door de concurrent. Wat ging er mis?

Bunnikse
16 september 2022
Mw. Koster
4 september 2022

Bezorger kwam zelfs naar ons huisje op het vakantiepark! Tasje was wel helemaal door elkaar geschud dus de sushi’s lagen over elkaar en door elkaar.

Nicole
2 september 2022

Ik heb een foto gemaakt van de bestelling hoe hij binnen kwam. Sausjes waren open en zaten over heel het eten. Heel erg jammer.

Mathijs
1 september 2022

Goed kwaliteit, verse vis

LeMau
1 september 2022

Heerlijk!

Ben
27 augustus 2022
Liam
24 augustus 2022
Arthur
17 augustus 2022
Han
14 augustus 2022

Voor het eerst besteld bij Yomiko en waarschijnlijk voor het laatst. In vergelijking tot andere sushi-bezorgservices is de smaak vrij gewoontjes, zijn de rols erg groot waar vooral veel rijst in zit en was de Pokebowl helemaal een aanfluiting. Dat was een bak vol kale rijst met wat komkommer en avocado aan de rand en een paar plakken zalm er overeen gedrapeerd. Owja en zeer pikante mayonaise. Bezorging was netjes op tijd en vriendelijk. Rook alleen naar zweet, minder smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Vincent
11 augustus 2022
Denise
10 augustus 2022

Hele lekkere sushi, houden goed rekening met opgegeven intoleranties. Ook duidelijke allergenen aangegeven per gerechr. Ze belden zelfs nog even om nog wat te checken, super. Zijn wel stevig aan de prijs. Bezorging keurig op tijd en vriendelijk. Miste alleen de stokjes en servetten.

Eric Ferguson
10 augustus 2022

De smaak was uitmuntend. Maar de sushi's waren gewoon te groot, te veel voor een mond vol. Een van de disgenoten kreeg ze wel in een stuk in de mond. Maar het voelde ongemakkelijk, echt overvol. De andere disgenoot kon dat niet, en moest elke sushi halveren. Dan valt de sushi uit elkaar, en moet je hem met mes, vork en lepel van het bord eten. Dat smaakt prima, maar het doet de hele charme van sushi teniet. Wij zullen voortaan bij andere bedrijven onze sushi kopen. Uw sushi is per stuk duurder dan bij andere bedrijven, maar dat is gezien het formaat niet onredelijk. De prijs/gewicht verhouding is ongeveer goed. Maar als u de inhoud van onze 30 sushi's over 50 sushi's had verdeeld hadden we er veel meer van genoten, en u 5 sterren gegeven.

Tamara
7 augustus 2022

Altijd heerlijk! En nogmaals bedankt voor het terugbellen (per ongeluk verkeerd besteld zonder het zelf in de gaten te hebben maar Yomiko had het wel meteen door).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Van der Have
5 augustus 2022

Makkelijk bestellen met de eigen App, snel klaar en heerlijk eten. Top!

Reijrink
3 augustus 2022

Half uur later dan verwachte tijd. Chauffeur gaat meteen een sigaret roken bij de poort. De peuk lag op de stoep.

KJL
3 augustus 2022

Heerlijke sushi!

Lion
1 augustus 2022

+ De bezorging was erg snel en de bestelling (Poké Bowl tonijn) goed aangekomen. + Bij de bestelling werd extra geleverd: een bakje soyasaus, wasabi en stokjes. + Bij het open maken ziet het er verrukkelijk uit, mooi opgemaakt en uitnodigend. + De smaken zijn erg goed. De avocado is perfect, de tonijn boterzacht en de spicey mayo lekker pittig maar niet té. - Na een paar happen valt me op dat het een klein laagje groenten en vis is en de Poke Bowl verder voornamelijk uit heel veel rijst bestaat. Dat is bij andere aanbieders wel anders. - De portie is aan de kleine kant, zeker gezien het grootste deel uit rijst bestaat. De rijst is overigens wel erg goed bereid (losse korrels en geen moes zoals weleens voorkomt). Conclusie: fantastische smaken maar ik bestel de volgende keer toch weer bij een andere partij waar de verhouding vis/groenten vs. rijst beter is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
29 juli 2022
Elena
27 juli 2022

I made a quite big order late in the evening - but I got anyway freshly prepared food, tasty like always, and it came very fast. One small suggestion, it would be nice to mention when ordering that ginger is not included, so one does not forget to add it (I always forget) - but it is good that it's not included by default, this saves a lot of waste. Thanks a lot again!

Aimee
21 juli 2022

Bestelling was keurig op tijd. heel lekkere sushi

Kübra
20 juli 2022
E
17 juli 2022

Heerlijke sushi, bowl en opmerking gelezen , dank voor fijne avond met jullie eten en kinder sushi stokjes :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emily
14 juli 2022

Altijd lekker hier!

Tamara
9 juli 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Tamara
4 juli 2022

Weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
30 juni 2022

Altijd lekker en vers!

Silvia
28 juni 2022

Heerlijke sushi en prima bezorging! Twee minpunten: erg duur in verhouding tot de hoeveelheid en er zou voor die prijs zeker wat gember gratis bijgeleverd mogen worden.

Tamara
25 juni 2022

Was weer heerlijk!

Tamara
22 juni 2022

Altijd lekker!

Tamara
18 juni 2022

Altijd lekker!

Tay
13 juni 2022

Weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
11 juni 2022

Was heerlijk, lekker vers en snelle en vriendelijke bezorging.

Ingrid
19 mei 2022

Gewoon altijd goed

Reinier
18 mei 2022

Goed zoals altijd! Wat ons betreft de beste van Zeist! (al zou standaard een klein beetje gember erbij best fijn zijn ;)

Sherida-Ann Sam-Sin
3 mei 2022

Geen